Daag 2020..

2020, bedankt mooi jaar van..

.. Gezondheid voor ons en onze familie..
.. Groei & wijsheid bij mijn meisje, die ouder wordt, steeds meer dingen begrijpt, haar liefde, licht, normen en waarden uitstraalt en haar eigen weg vervolgd richting het tienerschap..
.. Onze Griekse familie dichterbij dan ooit – ook al wonen ze in Griekenland en Amerika en hebben we ze dit jaar niet kunnen zien – omdat onze hartsverbinding sterker was (is) dan ooit..
.. Dankbaarheid dat ik een baan heb waar ik mijn hart, passie en voldoening in kwijt kan..
.. Mijn spirituele groei, iets wat ik mag uitdragen in (en uitstralen naar) deze wereld en waar ik me niet (meer) voor hoef te schamen..
.. Persoonlijke inzichten & kennis vergaren die me dichter brachten bij wie en wat ik wil zijn en bij de keuzes die ik in het leven maak..
.. Nieuwe (online) ontmoetingen en verdieping in bestaande (offline) vriendschappen..

2020, dáág jaar van..

.. Angst, want hoewel ik in het begin van dit bizarre jaar even leefde in angst, besefte ik al gauw (nogmaals mijn levensles die dit jaar omhoog kwam) dat ik jaren geleden ook keuzes maakte vanuit angst en angst is écht een slechte raadgever..
.. In eerste instantie niet naar binnen durfde te gaan om naar mijn eigen gevoel, mijn innerlijk weten en intuïtie te luisteren door een overload aan informatie..
.. .. Het niet nogmaals in een persoonlijke valkuil trappen en wederom voor mezelf en onszelf kiezen, op meerdere vlakken..
.. Onverdraagzaamheid. Mijn waarheid is niet jouw waarheid. Jouw waarheid is niet mijn waarheid. Iedereen bewandelt zijn/ haar eigen pad en leert de levenslessen die hij/zij moet leren. De mate en het tempo waarin iemand leert is een uniek proces. Heb respect voor (de beleving, het gevoel en de mening van) een ander, ook al is dit niet jouw waarheid..

Laatste zei ik tegen een lieverd; maar ik ben slechts één persoon. Hoé kan ik in mijn eentje deze wereld verbeteren?! “Door jouw liefde & licht te delen en uit te stralen, want door goed voorbeeld maken we de aarde weer liefdevoller, lichter, vredevoller en verdraagzamer”. Ze heeft gelijk. Goed voorbeeld, het delen van inzichten, een liefdevol woord, een gebaar, een kaart en/of een cadeautje.. Schijn joúw liefde en licht over je dierbaren, hou je energie en vibe hoog, blijf begripvol positief & zorgzaam, laat het licht (weer) toe in je hart en draag daarmee (on)bewust bij aan nóg meer liefde op (en voor) de wereld.

Bedankt voor het vertrouwen in mij en mijn blog het afgelopen jaar. Ik ben zó blij dat ik de keuze heb gemaakt geen commerciële blog meer bij te houden, maar back to basic ben gegaan door het bij een persoonlijke blog te houden. Elke reactie dat ik iemand heb geraakt met mijn verhalen is voor mij zo waardevol, want dat is precies hetgeen ik voor ogen had en heb met het schrijven. Want dit voelt als mijn missie in het leven en bijdrage aan de wereld. Een betere wereld begint bij jezelf.. Fijne jaarwisseling en tot in 2021! 🥂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *