Mijn nieuwe logo!

Ja, het is zover! Hoewel mijn lifestyle blog een échte persoonlijke blog is, hou ik wel van een mooi uitziende blog mét persoonlijk logo. Ik aarzelde ook geen moment om de getalenteerde dochter van een vriendin te vragen dit logo voor me te ontwerpen.

Amber van Ambers Finelines (te volgen op Facebook en Instagram) weet goed de wensen van haar klanten te vertalen én met de nodige eigen inbreng te komen in haar ontwerpen. Ze heeft een goede balans tussen het luisteren naar de klant en het volgen van haar creativiteit. En dat resulteerde in dít logo!

Ik ben er zo blij mee! Het vertaalt précies waar ik en mijn blog voor staan. Dat doel is bereikt en als je me goed kent, dan is het ook wel echt Johanna.

De twee handjes staan voor de naam van mijn logo. In dit geval staan ze voor mijn handen als moeder. De basis van ons gezin. Trots en dankbaar dat ik een kind op deze wereld mocht brengen én dat ze mij heeft gekozen als ouder.

Het hart tussen de twee (moeder)handen staat voor het hart van mijn kind, mijn dochter. Ik draag haar (hart), ik ondersteun en begeleid haar. Het hart zit niet helemaal aan mijn handen vast, omdat ik haar vrijlaat in het ontdekken van wie en wat ze is. Zodat ze later een stabiele en gelukkige jonge vrouw wordt. Opgroeien gaat ook gepaard met loslaten en vertrouwen hebben in je kind(eren).

De witte druppel in het hart staat voor mijn liefde voor etherische oliën. Het vormt een volwaardig onderdeel in mijn leven, waarbij het op meerdere vlakken lichamelijk en geestelijk ondersteunt. Nooit meer zonder olietjes is mijn motto en regelmatig verblijd ik iemand om ook eens kennis te maken met de mooie wereld van (100% pure) oliën.

Tenslotte passen de kleuren zwart, wit en roze perfect bij wie ik ben. Zwart/wit als verwijzing dat het leven niet altijd zwart/wit is. Er is ook een tussengebied, grijs. Het roze hoort gewoon bij mij. In huis heb ik veel roze accessoires, maar op een rustgevende manier. Je wordt er niet door overvallen als je bij ons binnenkomt. Ik ben dol op roze!

En, wat vind je van mijn logo? Ik lees het graag in de comments!

Liefs, Johanna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *