Een van de lastige dingen als hooggevoelig kind is om je af te sluiten voor emoties, prikkels en energieën van buitenaf. Van andere mensen. Het is fijn als je je kan (leren) afsluiten en in je eigen energie kan blijven.

Zoals de meesten al weten, heb ik sinds maart van dit jaar (de werking van) etherische oliën ontdekt. Met mijn oliën maak ik ‘recepten’ voor in de diffuser, in een roller of in een spray. Sindskort heb ik de White Angelica olie in huis. Onder kenners ook wel dé HSP olie of Olie van de engelen genoemd. Een fijne én pure ondersteuning voor het afsluiten van prikkels en in je eigen energie (en daarmee kracht) te blijven én voor het versterken van je aura.

Google maar eens op ‘White Angelica’ en leer meer over dit pareltje onder de oliën. Het is geen heel goedkoop flesje, maar als je weet welke oliën er allemaal in verwerkt zitten (het is een mix, ofwel blend genoemd), dan kun je dat (beter) plaatsen. Er zitten maar liefst tien verschillende oliën in de White Angelica: Sacred Sandalwood, Bergamot, Mirre, Geranium, Coriander, Ylang Ylang, Northern Black Spruce, Hyssop, Melissa en Rose Otto etherische olie.

Voor dochterlief heb ik inmiddels geleerd om een auraroller en spray te maken om haar te ondersteunen als HSP kind. De ondersteuning kan voor iedereen anders zijn. Ik merk bij dochterlief dat het haar rust geeft. Je kunt het in de aura sprayen als beschermlaagje.

Achter de schermen van ‘Met twee handjes’ ontvang ik met regelmaat (PB) berichten van volgers hoeveel herkenning ze hier op mijn blog vinden. Dat is natuurlijk super mooi en waardevol om te horen! Één van mijn volgers ga ik dan ook blij maken met een auraspray voor bijvoorbeeld zijn/haar (klein)kind.

Wat moet je doen?

LIKE mijn FB pagina Met twee handjes!

Laat een REACTIE achter onder dit artikel of op de FB pagina (bij het artikel van de winactie) voor wie je meedoet, VERTEL waarom je graag de auraspray wil winnen én VERMELD de leeftijd van het kind zodat ik de juiste dosering in de spray kan zetten.

Meedoen kan t/m 13 september. De winnaar wordt kort daarna bekendgemaakt op mijn FB pagina.

Toi toi toi!

Liefs, Jootje

Disclaimer: De auraspray is géén medisch hulpmiddel. Raadpleeg bij (HSP) klachten of ziektebeelden je huisarts. De auraspray kan puur ter ondersteuning ingezet worden. Geen enkele ondersteuning is letterlijk ‘magisch’, hoe goed of fijn ze zijn. Het kan huidgevoeligheid veroorzaken. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 2 jaar. Vermijd het gebruik (oftewel het sprayen) op de huid als deze blootgesteld wordt (gaat worden) aan zonlicht en/of UV-stralen.