GESLOTEN Etherische oliën + *WINACTIE*

Update: Je kunt niet meer meedoen aan deze winactie. De winnaar is bekend;

Proficiat!

Afgelopen winter; een winter vol (hevige) virussen in huis. Al een tijdje volg ik en een vriendin blogger & vlogger Marjon van MAMA to the max. Door haar en Nataschja van Alles voor je olie leerde ik veel over (de werking van) oliën. Het trok me. Op natuurlijke basis ondersteuning voor kwaaltjes en virussen in plaats van heel veel niet natuurlijk spul in je lijf en die van je kind(eren). Als extra helpt het ook om je lijf en geest te laten ontspannen na een drukke (school/werk/vul zelf maar in) dag.

Ik besloot mezelf te verwennen (hoe vaak doe je dat als moeder?) en de starterkit via Marjon te bestellen. Een investering, dat zeker, maar het voelde als de moeite waard. En weet je wat? Het bleek de moeite waard.. Ik zal er binnenkort eens een hele blog aan wijden.

Na een aantal maanden gebruik kan ik zeggen dat de oliën onderdeel zijn geworden van mijn lifestyle. Ik gebruik het voor mezelf, mijn dochter en heb ook rollers gemaakt voor ons en mijn moeder. Ik kijk waar ik of mijn dochter behoefte aan hebben of wat we nodig hebben. Vervolgens maak ik een perfecte combinatie voor in de diffuser of als roller. De roller gebruik je verdund op je lijf.

Ik begrijp dat het een hele investering is. Ik ben zó enthousiast over de oliën en wil dat graag met mijn volgers delen! De geboorte van mijn nieuwe site is een klein feestje. En dat feestje vier ik met een fantastisch cadeautje voor één van mijn trouwe volgers. Speciaal voor één iemand maak ik een ROLLER voor jou, (een van) je kids of iemand anders die je het graag gunt. Zo krijg je de únieke kans om kennis te maken met de oliën van Young Living.

Wat moet je doen?

LIKE mijn FB pagina Met twee handjes!

Laat een REACTIE achter onder dit artikel of op de FB pagina (bij het artikel van de winactie) voor wie je meedoet én VERTEL waarvoor je een roller zou willen. Je kan kiezen uit de volgende rollers;

 • Adem vrij 
 • Weerstand boost
 • Last van pollen
 • Slijm weg
 • Welterusten
 • Sport prestatie
 • Hoofdspanningen
 • Spieren & gewrichten
 • Gezonde oren & keel
 • Ontspannen buik
 • Verhoging
 • Focus
 • Wondjes
 • Insectenbeet

DELEN van de winactie = lief!

Meedoen kan t/m 28 mei. De winnaar wordt eind mei bekendgemaakt op mijn FB pagina.

Toi toi toi!

Liefs, Jootje

7 thoughts on “GESLOTEN Etherische oliën + *WINACTIE*

 1. Hoi,

  Ik wil heel graag meeloten.
  Om meerdere redenen zelfs.
  Voor mijn dochter Britt, 11 jr, voor haar darmen, zodat de darmspoelingen afgebouwd kunnen gaan worden. Ik zou het haar zo enorm gunnen.
  En voor mijn dochter Megan, 9 jr, die moeilijk in slaap valt door overprikkeling en autisme en haar TOS-indicatie. Hele strijd elke avond en daardoor is ze ’s ochtends niet goed uitgerust.
  En ook voor mezelf; ik zou graag eens beter willen doorslapen. Ik heb al nu maanden niet goed geslapen. Ben moe en op.

  Dus hoe dan ook, ik wil me erin gaan verdiepen. Ik geloof er echt in.

  Dankjewel voor je mooie blog. Ik ben meer dan geïnteresseerd.

 2. Ik zou graag de roller voor mijzelf willen, mag dat ook? Ik kan alleen niet kiezen? ik kies dan toch voor de focus. De komende tijd veel examens voor de studie waar ik vorig jaar aan begonnen ben, en wat extra focus is dan wel fijn. ?

 3. Ik zou wel een roller voor allergie (pollen) willen voor mij en mijn jongere zus, ikzelf en zus zitten bij dit weer altijd te snotteren. Hoewel een roller weerstand boost ook wel interessant klinkt vermits ikzelf best vaak ziek of ziekjes ben.

 4. Leuke actie! Zelf sinds kort ook bezig met olien. Zou heel graag de roller Focus willen winnen omdat studeren met een gezin (3kids) soms niet makkelijk gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *