Haakprojectje voor mijn diffuser + WIN

Toen ik mijn diffuser wou opleuken, heb ik geen seconde getwijfeld. Dat wou ik graag overlaten om mijn getalenteerde vriendinnetje Monique. Een echt haaktalent.


Ze heeft al diverse haakprojecten voor mij gedaan, voor mezelf of om weg te geven als cadeau. Neem maar eens een kijkje op haar site om haar veelzijdigheid te zien. Ze maakt de meest mooie creaties. Wat ik ook zo fijn vind aan haar, is dat ik aan een half woord genoeg heb als ik haar een haakverzoek geef. En dat is niet alleen omdat we al jaren vriendinnen zijn. Ze luistert écht naar de wensen van haar klanten. Afgelopen vrijdag heb ik mijn diffuser en de diffuser hoesjes bij haar opgehaald en ik was laaiend enthousiast. Wat een schatjes.. Precies wat ik bedoelde! Ook dit project heeft ze succesvol opgeleverd.


Een echte MbyMoon voor de diffuser? Wie wil dat nu niet? Dat gun ik joú ook! En daarom heb ik, samen met haar, een te leuke winactie bedacht. Bij minimaal 100 volgers/likers op mijn Facebook pagina geef ik een hoesje weg voor je diffuser. Je mag uit 1 van deze 3 roze schatjes kiezen, maar Moon kan ze uiteraard ook maken voor een ander type diffuser en/of een andere kleur/patroon.

Like mijn Facebook pagina en laat in een reactie hieronder of op mijn Social Media weten dat je meedoet en welk hoesje je kiest of dat Monique er een speciaal voor jou mag haken! 

Liefs, Johanna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *