Het is belangrijk, en zeker nu, om je positieve vibe en trilling hoog te houden. We kunnen bij de pakken neerzitten bij deze gedeeltelijke lockdown en nadenken over wat we even niet doen of hebben óf we kunnen onze mindset ombuigen naar iets positievers..

Hier in het zuiden is de herfstvakantie net aangebroken. Komende week ben ik vrij, samen met mijn dochtertje. En ook wij maken nu een plan B, want plan A kan nu even niet op de manier doorgaan die wij fijn vinden. Dus zoeken we naar alternatieven om samen toch leuke dingen te beleven, zowel thuis als elders. Samen of met familie en vrienden. Hoe dan ook, mooie herinneringen gaan we zeker maken! En wat kies jij? Kies jij ook voor positiviteit..?

Over 13 dagen wordt dochterlief negen jaar. Ook daar moet ik nu plan B voor bedenken, omdat plan A helaas niet mogelijk is door alle verstrengde maatregelen. Goed voor mijn creatieve geest die dan ook weer eens getriggerd wordt 😉 Omdat dochterlief bijna jarig is én omdat ik vind dat we allemaal wel wat éxtra positiviteit kunnen gebruiken in deze tijd, hou ik een winactie die maar liefst tot de verjaardag van dochterlief duurt.

Omdat de meesten van jullie wel weten dat etherische oliën niet meer uit onze dagelijkse routine weg te denken zijn, gun ik jullie een unieke kans om een roller gevuld met olie/oliën naar keuze te winnen. Ik hoef – denk ik – niet meer uit te leggen dat pure oliën een positieve ondersteuning kunnen geven aan lichaam en geest, op diverse vlakken. Gun jezelf of een ander dit kleine geluk in een roller en lees hieronder gauw hoe je meedoet. Het is namelijk héél simpel;

  1. Like mijn FB en/of Instagram pagina.
  2. Laat in een reactie – onder deze blog of onder de FB of Instagram post – weten voor wie je meedoet en waarom (je mag dus zeker ook voor jezelf meedoen) én wat je graag in de roller wil hebben.
  3. Deel je mijn post openbaar op (één van je) Social Media, dan ding je mee met een extra lootje.

Op 30 oktober a.s. zal mijn eigen Jarige Jet een winnaar trekken. Gun dit jezelf of een ander. Een mooie manier om wat meer positiviteit en hogere trilling de wereld in te sturen, want liefde & licht zijn sterker dan wat dan ook..

Liefs, Johanna